Ero 64-Bit ja 32-bittinen iTunes64-Bit vs 32-bittinen iTunes

iTunes, yksi suosituimmista Applen tuotteita, on digitaalinen mediasoitin jonka avulla voit järjestää ja soittaa musiikkia sekä videotiedostoja. Apple julkaisi sen tammikuussa 2001, ja siitä lähtien se on päivitetty useita kertoja. Apple on sidottu iTunes sisällön iPod, iPhone ja iPad. Muut kuin ääni- ja videotiedostoja, iTunes voi liittää Apple iTunes Store, josta voit ladata äänitiedostoja, videoita, elokuvia (osto tai vuokrata), soittoäänet, televisio-ohjelmia, sovelluksia ja pelejä iPod, iPhone, ja iPad.

iTunes 64-bittinen toimitti seuraavat korjauksia:

Se ratkaisseet liittyvät synkronointi iPad iTunesin kanssa.

Se teki synkronoinnin kuvia iPad, iPhone tai iPod nopeammin.

Se auttoi parantaa yleistä vakautta ja suorituskykyä.

Se toimii Windows Vista 64-bit ja Windows 7 64-bit, mutta silti se ei toimi Windows XP 's 64-bittinen versio.

Erot 64-bittinen ja 32-bittinen iTunes:

64-bittinen versio iTunes on samanlainen kuin 32-bittinen versio ylimääräisiä kirjastoja ja ohjaimet, jotka on koottu ajaa 64-bittinen ympäristö.

Siirtyminen 32-bittisestä 64-bittinen iTunes ei ole vaikutusta tiedostoihin C on se PDF, musiikkitiedostoja, videoita tai elokuvia. Kaikki säilyy ennallaan.Itse asiassa 64-bittinen iTunes on asennusohjelma, joka luotiin ratkaista joitakin yhteensopivuusongelmia kanssa 32-bittinen määritysprosessi käynnissä Windows Vista ja Windows 7.

Yhteenveto:

1. iTunesin, voit ladata musiikkia, videoita ja elokuvia. Voit myös vuokrata elokuvia, ostaa televisio-ohjelmia, ja soittoääniä.

2. Kaikki sovellukset, on se sovelluksia tai pelejä, voidaan ladata App Storesta iTunesin avulla. Myöhemmin voit siirtää näitä sovelluksia iPodiin, iPhonen tai iPadin kuten teidän tarpeisiin.

3. ITunes on käytettävissä alle 64-bittinen Windows Vista ja Windows 7 tammikuusta 2008.

4. Siirtyminen 32-bittisestä 64-bittinen iTunes ei ole vaikutusta äänen ja videon.

5. iTunes 64-bittinen korjaa kysymys jumiutua iTunes synkronoitaessa kanssa iPad. Lisäksi se on auttanut ratkaisemaan vakauteen ja suorituskykyyn liittyviä ongelmia aikaisemman version iTunes.