Ero Zakat ja SadaqahZakat vs Sadaqah

Zakat ja Sadaqah ovat muotoja hyväntekeväisyyteen antama muslimeja. Nämä kaksi ovat erilaisia ​​omissa suhteissa.

Zakat tarkoittaa kasvua, puhdistusta ja siunausta arabiaksi. Sadaqah tarkoittaa merkki vilpittömyys uskon.

Vaikka Zakat on pakollista, Sadaqah on vapaaehtoista. Zakath, joka on yksi viidestä pilarista Islam, on annettava kaikki muslimit.

Zakath annetaan ulos ylijäämä rikkaus tai tulokseen. On olemassa tiettyjä edellytyksiä antaa Zakath ja on saatavana vain tietyille henkilöille. Zakath olisi kiinnitettävä köyhiä ihmisiä, vapaan vangituille niille, jotka ovat velkaa, ne käytetään kerätä varoja, Allaahille 's Cause ja vaeltajille. Zakath annetaan myös kerran vuodessa.

Toisaalta ei ole edellytyksiä antaa Sadaqah. Se voidaan antaa minkä tahansa ihmisten ja milloin tahansa. Sadaqah voidaan antaa aikana häät, henkilökohtainen menestys, vuosipäiviä ja tapauksia surua ja iloa.

Jos henkilö on velkaa Zakath, perillisten olisi maksettava se hänen vaurautta. Ei ole olemassa sellaista Velvoite Sadaqah. Lisäksi Zakath ei pitäisi antaa niitä jälkeläisiä tai edeltäjiä. Mutta Sadaqah voidaan antaa edeltäjät ja jälkeläisiä.

Zakath ei anneta henkilöille, jotka ovat rikkaita ja jotka pystyvät tekemään elantonsa. Päinvastoin, Sadaqah voidaan antaa kenelle tahansa riippumatta, että hän on rikas tai voimakas. Toinen ero on, että Zakath ei voida antaa yhdelle 'vaimo mutta Sadaqah voidaan antaa yksi' s vaimo.Yhteenveto

1. Kun Zakat on pakollista, Sadaqah on vapaaehtoista

2. On olemassa tiettyjä edellytyksiä antaa Zakath ja on saatavana vain tietyille henkilöille. Zakath annetaan myös kerran vuodessa. Toisaalta, ei ole edellytyksiä antaa Sadaqah. Se voidaan antaa minkä tahansa ihmisten ja milloin tahansa.

3. Zakath ei pitäisi antaa niitä jälkeläisiä tai edeltäjiä. Mutta Sadaqah voidaan antaa edeltäjät ja jälkeläisiä.

4. Zakath ei anneta henkilöille, jotka ovat rikkaita ja jotka pystyvät tekemään elantonsa. Päinvastoin, Sadaqah voidaan antaa henkilölle, riippumatta, jos hän on rikas tai voimakas.

5. Zakath ei voida antaa yhdelle 'vaimo, mutta Sadaqah voi olla.