Ero musta amerikkalainen ja Afrikkalainen AmerikanMusta American vs Afrikkalainen Amerikkalainen

'Musta amerikkalainen' ja 'Afrikkalainen amerikkalainen' ovat yleensä käytetyt termit viittaavat amerikkalaisten kanssa Afrikkalainen syntyperä. On kuitenkin usein sekaannusta siitä, mikä termi olisi käytettävä ja joka termi voi olla ahdistavaa ihmisille väri.

Termi 'Afrikkalainen amerikkalainen' tai 'Afroamerikkalaisten' on suositumpi nykyään kuin termi 'Black American'. Termi 'Black American' syntyi 1960- ja '70, ajankohtana kansalaisoikeusliikkeen. Se oli musta Movement että vaati käytöstä mustan sijasta negro. Termi' Afrikkalainen amerikkalainen 'tai' Afro amerikkalainen 'tuli suosittu 1980-luvulla.

Termi 'Musta amerikkalainen' käytetään yleensä ihmisiä, jotka ovat orja esivanhempia. Nämä ihmiset eivät ole läheisessä yhteydessä Afrikan tai äskettäin maahan. Termi 'Black American' viittaa myös niille, jotka ovat muuttaneet Karibian. ? Jotkut kutsuvat itseään Musta amerikkalaisia ​​ylpeänä, esitellään heidän kulttuuriaan ja ihon väri.'Afrikkalainen amerikkalainen' tai 'Afroamerikkalaisten' on termi, jota käytetään yleisesti kuvaamaan kaikkia ihmisiä, joilla on Afrikkalainen syntyperä. Käytettäessä 'Afrikkalainen amerikkalainen' ei ole eroa maahanmuuttajien Ghanasta tai Haitista tai muita Karibian saarilla, onko viime aikoina tai vuosisatoja sitten kuin tuntuu siltä, ​​että kaikilla on Afrikkalainen syntyperä.

Kun se tulee valita, käytetäänkö termiä 'musta amerikkalainen' tai 'Afrikkalainen Amerikan', monien mielestä tämän tulisi käyttää, koska se saa aikaan jonkinlainen suhteen. Vaikuttaa siltä, ​​että käyttö 'musta' voisi palata takaisin pimeälle ikäisille orjuuden.

Yhteenveto:
1. Termit 'Afrikkalainen amerikkalainen' tai 'Afroamerikkalaisten' ovat suositumpia nykyään kuin termi 'Black American'.
2. Termi 'Afrikkalainen amerikkalainen' käytetään laajasti se luojana jonkinlaista kunnioitusta. Vaikuttaa siltä, ​​että käyttö 'musta' voisi palata takaisin pimeälle ikäisille orjuuden.
3. Termi 'Black American' syntyi 1960- ja '70s aikana Civil Rights Movement. Se oli musta Movement että vaati käytöstä mustan sijasta negro. Se oli vuonna 1980, että termi' afrikkalainen amerikkalainen 'tai' Afroamerikkalaisten 'tuli suosittu.
4. Jotkut ihmiset käyttävät termiä 'Musta amerikkalainen' ylpeänä, esitellään heidän kulttuuriaan ja ihon väri.
5. Ilmaisu 'Black American' käytetään yleensä ihmisiä, jotka ovat orja esivanhempia. Nämä ihmiset eivät ole kovin läheinen yhteys Afrikan tai äskettäin maahan.