Ero kristityt ja muslimitKristityt vs muslimit

Kristityt ja muslimit ovat erilaisia ​​monin tavoin. Kristityt seuraa kristinusko taas muslimit seuraa islamia. Kristityt ja muslimit myös erilaisia ​​ylin olentoja että he palvovat. Kristityt palvovat Jumalaa kun taas muslimit palvovat Allahia. Toinen ero näiden kahden uskonnollinen seuraajia on niiden paikka jumalanpalveluksessa. Vaikka muslimit ylistävät ja palvovat Jumalaa moskeijassa, kristityt, toisaalta, palvovat Jumalaa seurakunnassa. Kristityt ja muslimit myös erilainen uskomus, kun se tulee henkilö, että ne pitävät niiden Vapahtaja ja profeetta. Vaikka kristityt ovat Jeesusta Vapahtaja, muslimit, toisaalta, ovat Muhammedin profeettansa. Koska niiden saarnaajia, kristityt ovat papit kun muslimit ovat niiden imaami. Kristityt ja muslimit ovat eri symboli niiden uskontojen samoin. Muslimeille, heillä on puolikuun ja tähti kun kristityillä on risti. Kristityt ja muslimit myös eroja kirjoituksia että ne perustavat uskonsa. Kristityt seurata Raamattua kun muslimit seuraa Koraanissa 'an.

Kristityt ja muslimit ovat erot, kun se tulee heidän Saharan uskontojen samoin. Vaikka sekä kristityt ja muslimit ovat eri alojen tai osa-uskontoja jotka tekevät molempia yhteisöjä monipuolisempi, kun se tulee uskomuksia, niiden osa-uskonnot eroavat sekä lisäksi niiden pääuskonnoista, kristinusko ja muslimi, vastaavasti. Kristityille niillä osa-uskonnot kuten roomalaiskatolinen, protestanttinen, East ortodoksisen kirkon, ja paljon muuta. Toisaalta, jotkut muslimit seuraa Sunnalaisuus, šiialaisuus tai Sufi islamin.

Molemmat uskonnollinen seuraajilla on erittäin monipuolinen yhteisö koska eri osa-uskontoja edellä mainittu. Ja yhdessä nämä monet sub-uskonnot, on myös paljon tapoja, joita noudatetaan. Muslimit osoittavat uskonsa ja palvoa kautta Islamin viisi peruspilaria. 1. pilari on todistus, johon liittyy uskontunnustus voidaan lausui valan nojalla. Tämä uskontunnustus on noin palvoen Allahia ja ole muuta Jumalaa tai toistaiseksi. 2. pilari on rukous. Muslimit kutsuvat rukoukseen Salat tai Salah. Salaatti pitäisi tehdä viisi kertaa päivässä. 3. pilari on paasto tai Saum joka yleensä tapahtuu kuukauden Ramadhan. Tässä nimenomaisessa kuussa, muslimit nopeasti mistä ruoka ja juoma, ja se tehdään yleensä aamusta asti iltaan. 4. pilari olisi almsgiving tai zakat. Almsgiving pidetään uskonnollisena velvollisuus koska he uskovat, että heidän omaisuutensa on luottamus Jumalalta 's bounty. 5th pilari on pyhiinvaelluksen tai Hajj. Tässä nimenomaisessa pilariin muslimeja kannustetaan mennä pyhiinvaelluksen kaupungin Mekan.

Kuten kristityille, he seurata useita uskontunnustukset jotka tunnustavat uskonsa Jumalaan. He myös seurata Seitsemän sakramentit. Näihin sakramentit kuuluisi: Kaste, Eukaristiassa vahvistus, Holy Orders, Confession, viimeinen voitelu, ja Matrimony. Vaikka kristityt rukoilevat, ne on vielä eroa, kun se tulee joukko rukouksia.

YHTEENVETO:1. kristityt ja muslimit ovat eri Korkeimman Olennon ja paikka jumalanpalveluksessa.

2. Kristityt ja muslimit poikkeavat Vapahtajansa tai profeetta ja saarnaaja.

3. kristityt ja muslimit eroavat symboleja ja kirjoitusten.

4. Kristityt ja muslimit eroavat sub-uskontoihin.