Ero Toronto ja Vancouver



Toronto vs Vancouver

Toronto ja Vancouver ovat kaksi eri kaupungeissa Kanadassa. Niillä on hyvin eri paikoissa, eri ilmasto-olosuhteissa, erilaisia ​​elämäntapoja, eri matkailukohteita ja eri talouden tilasta.

Toronto
Toronto on suurin kaupunki Kanadassa; se on kehitetty rannalla Lake Ontario, joka on Etelä-Ontariossa. Se on hyvin tiheään asuttuja, koska se on taloudellinen keskus ja provinssin pääkaupunki Ontario. Pohjois-Amerikassa, viidenneksi väkirikkain kaupunki on Toronto. Amerikkalaiset elävät Toronto vertaa sitä New York, koska se on yksi alkuun taloudelliset kaupungeista maailmassa. Toronto tarjoaa huippuosaamista monipuolinen yrityksiä, kuten rahoitus, ohjelmistot, koulutus, lääketieteellinen tutkimus, matkailu, urheilu, jne. Lisäksi pidetään kallein kaupunki asua Kanadassa.

Toronto kokee äärimmäinen talvet; talvet ovat lumisia ja kylmiä. Summer laskevan on mukava, ja syksyyn Toronto voi olla täydellinen isäntä turisteille vaeltelu ja pyöräily ja yleensä nauttia Toronto saarilla. Ihmisille Toronto, se on kuin uskonto istua ulkona ravintoloissa ja nauttia päivän ystävien ja perheen kanssa.

Kauttakulkuliikennettä täällä koostuu t-linjan metro ja bussi ja raitiovaunu verkosto. Monet ihmiset haluavat pyöräily myös. Sanotaan, että ihmiset ilman henkilökohtaista ajoneuvoa voi syyhy hyvin kaupungissa.

Viihteen on monia turistikohteet, vilkas yöelämä, elävää musiikkia, ruokaa lähes jokaisen etnisyyden kuten: Intian, Kiinan, Japanin, pan Aasian sekoitus, Kreikka, Portugali, Etiopian, jne. Kesät ovat hyvä aika musiikin ystäville. Monet suuret taiteilijat pelata tärkein kaupunkien keskustojen kesinä. Kaiken kaikkiaan Toronto on suuri kaupunki ihmisille, jotka nauttivat asuvat suurissa kaupungeissa ja pääkaupunkiseudun kulttuuri.



Vancouver
Vancouver sijaitsee Manner British Columbia. Se on kolmanneksi suurin kaupunki Kanadassa ja kaikkein asutuilla pääkaupunkiseudulla läntisessä Kanadassa. Se on merenrantakaupungissa ja on vuoristossa lähellä rannikkoa. Se toimii tärkeänä luonnon satamakaupunki varten kaupan reitillä. Se on suurin satama Kanadassa. Yksi tärkeimmistä ominaisuuksista Vancouver on, että se on erittäin monipuolinen kulttuureissa lisääntyvän maahanmuuton. Hyvin suuri osa vähemmistö on, että Kiinan perintöä. Tärkeimmät rahoitus kaupungin saadaan metsäteollisuuden. Se saa myös paljon matkailun koska sen luonnon kauneutta.

Vancouver pidetään San Franciscon Kanadan. Talvet täällä ovat sateinen, mutta ei liian kylmä. Se on hyvin kallis kaupunki, kun ihmiset ympäri maailmaa joko tulevat rentoutumaan täällä tai ihmisiä, joilla on rahaa tulemaan ja vetäytyä tänne. Mukaan paikalliset asuvat täällä, joskus kuilu hyvin toimeentulevia ja työtätekevien käy ilmeiseksi, ja voisi olla työttömyyttä. Syynä tähän on se on kallis kaupunki, ja työnantajat eivät ole valmiita maksamaan palkkaa tarpeeksi hengissä tässä kaupungissa.

Julkinen liikenne pidetään erinomaista, ja, riippuen sijainnista, paikat ovat kävelyetäisyydellä.
Viihde sisältää yöelämä, baareja, musiikkia, ja, mikä tärkeintä, luonnon kauneutta.

Yhteenveto:

1. Toronto on Ontarion; Vancouver on Brittiläisessä Kolumbiassa.
2. Toronto sijaitsee lähellä Lake Ontario; Vancouver on merenrantakaupungissa.
3. Toronto on taloudellinen keskellä maata sekä yhtenä finanssikeskuksissa maailmassa; Vancouver saa sen talouden metsäteollisuuden ja matkailua.
4. ilmastossa ovat hyvin erilaisia ​​keskenään.