Ero Taktinen ja strateginen InformationTaktinen vs Strategic Information

Saat tasaisen suorituskyvyn ja kannattava kasvu minkä tahansa yrityksen, strategisten ja taktisten tietojen ratkaisevassa asemassa. Molemmat ovat hyvin erilaisia ​​vielä erottamattomia.
strategiset tiedot
Kaikki organisaatiot suunnitella strategia omien tarpeidensa ja vaatimuksiin. Strategiset tiedot koskevat mitä organisaatio haluaa saavuttaa lyhyellä tai pitkällä aikavälillä. Seuraavassa on panos muotoilla strategisia tietoja organisaation:

Ulkoinen tulo: Makrotalouden ympäristö, mitä kilpailijat tekevät, muutos hallituksen politiikkaa, jne.
Sisäinen syöttö: Yrityksen visio ja missio, ylin johto syöttää, tarkastukset ja palaute, oppimisen menneisyydestä, tulevaisuuden haasteet, jne.

Esitetään kaikki tämä panos auttaa organisaatiota suunnittelee strategiaansa. Nämä strategiat ei ole merkitystä lainkaan, jos ne eivät ole kunnolla tuettu niiden saavuttamiseksi. Tämä on itse asiassa taktinen tietoa, joka ei ole mitään muuta kuin toimintaedellytykset todella toteuttaa strategioita.

taktiset tiedotOrganisaation tulee tehdä tarpeellinen ja riittävyyden tarkistaa tätä taktisia tietoja. Tarvittavat ja riittävyyttä tarkistaa todella auttaa organisaatiota luomaan että taktisia tietoja on todella tarpeellista ja riittävä strategian toteuttamista.
Perus ero strategisten ja taktisten tietojen voidaan selittää yksinkertaisella esimerkki teräksen tehdä yritys. Teräsvalmistuksen Yritys tuottaa eri teräslaatuja alhaisin kustannuksin ja on vertailuarvo teollisuudessa. Yhtiö haluaa ylläpitää identiteettiä on alhaisimmat teräksentuottaja pitkällä aikavälillä. Joten tämä erityisesti tavoite yrityksen tulisi kutsua kuin strategista tietoa kuin se katsotaan pitkän aikavälin tavoitteena yritys.
Nyt yhtiö analysoi että se voi saavuttaa tavoitteensa olla pienin kustannuksin tuottaja vain, jos se pystyy varmistamaan pitkän aikavälin tarjontaa halvempaa raaka-ainetta. Pitkän aikavälin tarjontaa halvempia raaka-aineita voidaan puolestaan ​​on taattua vain, jos yritys on 'oman raaka-aineiden lähde ja se ei ole riippuvainen muiden toimittajien. Raaka-aineena teräsyhtiö on rautamalmi, kivihiili, ja kalkkikiveä. Kaikki nämä ovat luonnonvaroja saatavilla Earth 's kuori. Siksi yhtiö päättää hankkia uusia kaivoksia, jotta raaka-aineen turvallisuus voidaan taata myös tulevaisuudessa. Tämä puolestaan ​​tukee strategiaa alhaisimmat teräksentuottaja. Siksi sitä voidaan kutsua kuin taktisia tietoja.

Yhteenveto:

1. Strategia viittaa 'mitä' ja 'miksi' yritys aikoo tehdä tulevaisuudessa, ja taktinen viitataan 'kuinka' se aikoo toteuttaa sen.
2. Strategia muotoilu sisältää vastikkeen kaikentyyppisiä sisäinen ja ulkoinen tulo, kun taktiikka on todella toimia strategian toteuttamiseksi.
3. Strategiset tietoa tarvitaan pitkän aikavälin suunnittelua ja suuntiin. Taktinen tietoja tarvitaan saavuttaa lyhyen aikavälin tavoitteita saavuttamaan tehokkuutta ja kannattavuutta.