Ero Business and FinanceBusiness vs Finance

Jokainen liikemies tietää, että syrjään tekemästä paljon matematiikkaa, on ymmärrettävä liiketoiminnan kannalta, jotta rahaa, varsinkin nykyisessä talouskriisit Yhdysvalloissa ja Yhdistyneessä kuningaskunnassa. Se kuihtuu perusasiat, kun se tulee pisteytys korkealla liikemaailmassa. Valitettavasti useimmat liikemiehet ovat liian syventynyt laskettaessa voitot ja tappiot kiinnittämään huomiota merkittäviä termejä, jotka voivat auttaa heitä hallitsemaan liiketoimintaa paremmin ja houkutella lisää asiakkaita.

On neljä liike kanssa jokaisen toimijan on ulkoa: markkinointi, talous, rahoitus ja liiketoiminnan. Tietäen määrittely ja näihin termeihin ei ainoastaan ​​auttaa liikemiehiä aikana haastatteluja ja seminaareja, mutta myös auttaa tietää, miten hoitaa liiketoimintaa tehokkaammin. Jotkut liikemiehet voivat väittää, että tietäen nämä termit eivät ole tarpeen saavuttaa menestystä. Niissä on kuitenkin voidaan verrata tukitankojen rakennuksen. Rakennuksessa voi seistä suorana ilman tukea pilarit, mutta joilla on nämä pilarit kuitenkin vakuuttaa, että rakennus voitti 't putoavat maahan helposti.

Ensimmäiset kaksi termiä, markkinointi ja talous, yleensä keskustellaan taloustieteilijät, varastossa välittäjät, ja analyytikot. Kun yksi käsittelee markkinointia termejä kuluttajien kysyntä ja tarjonta olisivat aina kuvaan. Marketing yrittää selittää objektiivisesti suuntauksia, jotka sanelevat kysyntää kuluttajien ja tuotteiden hankintaan. Toisaalta, taloustiede tutkii tekijöitä, jotka johtavat jakelun, tuotannon ja kulutuksen palvelujen ja tavaroiden tietyn talouden.

Kun kaikki nämä viralliset kuulostava termejä, voisi ajatella, että saa MBA on tarpeen ymmärtää sisäisestä toiminnasta liiketoiminnan ja rahoituksen. Kuitenkin yksinkertainen eriyttäminen näiden kahden käsitteen suuresti tukea liikemiehet, jotka ovat käyttäneet näitä kahta nimitystä käytetään erotuksetta. Hämmentävää nämä kaksi termiä voi paitsi johtaa harhaan liikemiehiä tulee tehdä pieniä virheitä, mutta myös muuttaa muita 'käsitys liikemies, jos hän ei osaa määritellä joko termiä muodollisen kerääminen.

Rahoitus käsitellään kahta tekijää: rahaa ja aikaa. Se koskee tutkimus miten yksilöt ja instituutiot ansaita, säästää ja rahaa yli tietyn ajan. Rahoitus on läsnä tutkimuksissa, jotka kuvaavat, miten ihmiset säästää myöhempää kulut, tai miten ihmiset rahaa, kun he 'uudelleen kauppakeskuksessa tai supermarketin. Toisaalta, liiketoiminta koskee juridiikan. Päätavoitteena liiketoiminta on luoda laillisesti tukema järjestö, joka toimii myymällä tavaroita ja / tai palveluja. Tämä organisaatio on sidottu maahan, jossa on vapaa talous, joka ei aiheuta kohtuuttomia vero tai tariffeja. jotta aloittaa liiketoiminnan, pitäisi mieluiten olla yhteyksiä kanssa yrityksen juridinen saadakseen oikeudellisen perustan. ottaa oikeudellinen perusta tarkoittaa, että liike on oikeutettu, että sillä on toimiva myöntämä hallitus, ja että sen tuotteet ovat hyväksyneet joko ruoan ja juoman turvallisuus aluksella tai kauppa- ja teollisuuden maan se toimii.

Yhteenveto:1. On neljä kanssa jokaisen liikemies pitäisi tietää: markkinointi, talous, liiketoiminta ja rahoitus.

2. Marketing pyrkii selvittämään suuntauksia kysynnän ja tarjonnan.

3. Economics koskee tekijöitä, jotka johtavat jakelun, tuotannon ja kulutuksen palvelujen ja tavaroiden tietyllä taloudessa.

4. Rahoitus on selvitetty, miten yksilöt ja instituutiot ansaita, säästää ja rahaa yli tietyn ajan.