Ero Wicca ja noituusWicca vs Noituus

Monet ihmiset on vaikea erottaa wicca ja noituus. Useimmat ihmiset uskovat, että he ovat aivan sama. Mutta todellisuudessa, ne ovat todella aivan eri asia. Jotta yleiskuva kaksi voisimme yksinkertaisesti luokitella niitä niin, että meillä on parempi käsitys ja näkökulma niiden eroa. Wicca on uskonto aivan kuten juutalaisuus, kristinusko, buddhalaisuus tai islam taas noituus, toisaalta, on käytäntö. Se on jotain, että voit tehdä juuri kuten rukoileminen, ylistäen, tai mietiskellen.

Wicca on uusi uskonto. Se on henkinen uskomus joka esiteltiin yleisölle Gerald Gardner. Kannattajat Tämän uskonnon kutsutaan Wiccat tai joskus noidat tai käsityöläisistä. Tämä on myös yksi syy siihen, miksi Wicca ja noituus ovat usein olleet väärässä olla sama asia. Alkuaikoina, ne liittyvät usein noituudesta mustaa magiaa ja kirouksia. Ihmiset tuolloin uskoivat, että noituus käytännöt käytettiin vahingoittamaan ihmisiä yhteisöä ja jopa niiden omaisuutta. He uskoivat, että noidat toimien ohella paholainen. Mutta ajan ohi, nämä uskomukset muutettiin. Noituus on nyt nähdään käytäntö, joka on mukana sairaiden tai hedelmällisyyttä ja vastaavia.

Wiccat on huoltajien he kutsuvat vartiotorneineen. He ovat, mitä he kutsuvat 'kutsuminen Quarters,' ja tässä on, jos huoltajat kutsutaan. Nämä vartiotorneineen otetaan käyttöön kunkin neljän kompassin suuntaan; pohjoiseen, itään, länteen, ja etelään. Noituudessa he eivät 't kutsuvat heitä vartiotorneineen mutta on vartijoita. Usein nämä huoltajat eivät ihmiset. Ne ovat henkiä, jotka on hyvät suhteet ihmisiä. Ne voisivat olla yksi esivanhempiensa tai henki joille ne ovat tuttuja. Nämä huoltajiensa olipa Wicca tai noituudesta, kutsutaan pitämään pyhiä suojassa toivottuja vaikutuksesta. ei kaikki perinteet ovat huoltajat koska ne eivät ole välttämättömiä.

Nämä kaksi järjestelmää ovat erilaisia ​​niiden tarkoituksiin. Kuten aiemmin mainittiin, Wicca on uskonto, joka tarkoittaa sen tarkoituksena on kunnioittaa heidän jumalansa sekä arvo jokaisen yksilön 's henkisyys. Tarkoituksena noituus, ei kuitenkaan liity Herra ja muita jumaluuksia. Ne keskittyvät pääasiassa magic ja käyttämällä loitsuja saavuttaa haluttuja tuloksia, kuten paranemista, suojaus, rakkaus, jne. koska noituutta pidetään käytännössä noita voi tulla jäseneksi muun uskonnon hän voi liittyä.Wicca ja noituus ovat hyvin erilaisia ​​pitämään salaisuuksia. Wiccat tuskin mitään salaisuuksia pitää enää. Kaikki heidän säilyttää salaisuuksia kirjattiin vuonna kirjan nimeltä 'The Book of Shadow.' Tämä kirja on kirjaa niiden rituaaleja ja toimi heidän uskontonsa 'päiväkirjaan. Noituus on kuitenkin hyvin erityisesti heidän mysteerejä. Pitäminen salaisuuksia on heille hyvin tärkeää. Saattaa olla joitakin tietoja kirjoitettu kirjoja, mutta on olemassa myös paljon asioita, joita ei ole koskaan tullaan kirjaamaan alas. valat, jotka johdetaan vartioimaan salaisuuksia otetaan vakavasti, ja kaikki, jotka paljastavat nämä salaisuudet tullaan rankaisemaan.

Yhteenveto:

1. Wicca on uskonto. Noituutta katsotaan käytäntö.
2. Wicca on huoltajien kutsutaan vartiotorneineen kun noituus on huoltajat, jotka eivät ole ihmisiä, vaan henkiä, joilla on läheinen suhteita ihmisiin.
3. Wicca on uskonto, siis niiden tarkoitus on kunnioittaa heidän herransa, mutta noituus keskittyy magiaa ja loitsuja ja ei liity mitään jumaluuksia.
4. Witchcraft 's salaisuudet ovat erittäin tärkeitä heille joten kaikki tieto on kirjoissa ja koskaan kirjoitetaan. Toisaalta, Wicca on kirjoitettu kirja nimeltä' The Book of Shadow. '