Ero Tasapaino ja Scale 'Balance' vs 'Scale'

Mittaamme kaiken, mistä elintarvikkeen määrä syömme, kuinka kauan, että käytämme liikkumistottumuksia kodistamme toimistoon. Mittaamme korkeudet, pituus hiukset, koko meidän jalkaa, ja erityisesti meidän paino.

On olemassa useita mittayksiköt. Kansainvälinen mittayksikköjärjestelmä (SI) on maailman 's eniten käytetty. Käytämme sitä jokapäiväisessä elämässä, varsinkin kaupan. Neljän fyysiset määrät, SI on seuraavat:

??? Mittari on SI pituuden yksikköä.
??? Toinen on SI aikayksikössä.
??? Kelvin on lämpötilan SI-yksikölle.
??? Kilo on SI massan yksikkö.

Mittauksessa, erilaisia ​​työkaluja hyödynnetään kuten mittanauha mitata pituus, katsella tai kello mitata aikaa, lämpömittarilla lämpötilan mittaamiseen, ja asteikolla tai tasapaino mitata massaa.

Asteikko käytetään mittaamaan painon esineen tai esineiden avulla jännitteitä tai puristusvoima rajoitus, että se tarjoaa. Tasapaino mitataan gravitaatiomassa esineitä.

Tulos mitataan läpi asteikolla riippuu määrästä painovoiman läsnä. Mittaus esineitä korkeammalla tasolla aiheuttaa heille painavat vähemmän kuin jos ne arvostetaan merenpinnan tasolla, koska siellä on vähemmän painovoimaa korkeissa paikoissa.

Mittaus kautta tasapaino, joka käyttää vipu tukipiste ja levyt molemmista päistä, koituu yhtäläinen massa, kun se tasapainottaa yhtä suurella määrällä tunnettuja standardimassoja. 'Mass' on määrä asian esineen.Tasapaino on ensimmäinen väline, joka keksittiin varten massojen mittauksessa. Se on tarkempi, koska se ei vaikuta painovoima. Se on myös erinomainen mittaus työkalu eri paikoissa kuin siirtämällä tasapainoa ei muuta mitata massaa.

Yleisimmin käytetty kaksi on mittakaavassa. Se on mittauslaitteen, että me usein nähdä kaupoissa ja kylpyhuoneissa. Se käyttää jousi, joka ulottuu tai pakkaa mukaan vetää painovoiman.

On sähköisiä versioita mittakaavassa, ja niitä käytetään mittaamaan painon suuria esineitä. Ruoanlaitossa ja leivonnassa, asteikot käytetään, ja ne ovat mittauslaitteet että näemme supermarketeissa ja ruokakaupat.

Me harvoin nähdä tasapaino mittakaavassa käytetään kaupoissa enää lukuun ottamatta niitä harvoja perinteisiä kauppoja, jotka on vielä niitä. Jotkut koristeet ovat vanhanaikaisia ​​niiden jälkeen, mutta koska ne näyttävät hyvältä.

Yhteenveto:

1. asteikko käytetään mittaamaan painon esineen kun tasapaino käytetään mittaamaan sen massa.
2. Tulokset asteikon avulla riippuvat vetovoima maapallon jotta mittaus esineet korkeilla paikoilla johtaisi vähemmän painoa, kun tasapaino ei vaikuta painovoima.
3. tasapaino on tarkempi kuin asteikolla.