Ero Stressi ja StrainStressi vs Strain

Physics on tiede, joka tutkii asian ja sen toimia läpi ajan ja avaruuden. Yhdessä luonnon filosofian ja luonnontieteen, se analysoi luonto antaa käsitys siitä, miten maailma ja maailmankaikkeus käyttäytyä.

Se liittyy läheisesti muiden tieteiden kuten matematiikka, ontologia, kemia, geologia, kosmologia, ja tähtitiede. Se liittyy tutkimuksen eri tekijät, kuten stressi, jota voidaan soveltaa kohteeseen, joka voi aiheuttaa sen muuttaa ja tuloksena muodonmuutoksen, että kohde kulkee, jota kutsutaan rasitusta.

Stressi on voima, joka voi aiheuttaa muutoksen fyysisessä kehossa. Se on jännitys, joka on tuotettu, jotka voivat aiheuttaa kehon muotoaan. Se on määrällinen mittaus voiman määrää, joka pidetään sisällä esine. Stressi voidaan mitata ja riippuu voiman alueella. Se on vastus tai sisäinen vaste objektin ulkoista painetta. Stressi voi tapahtua jopa ilman rasitusta, mutta kanta ei voi olla olemassa ilman stressiä.

Sana 'stressi' tulee Lähi Englanti sana 'destresse', joka tarkoittaa 'kärsimystä.' Se puolestaan ​​tulee vanhan ranskan sana 'estrece' tarkoittaa 'sorron' tai 'kapeudesta' latinan sanasta 'strictus', joka tarkoittaa 'piirtää tiukka.'Kanta on muutos muodoltaan tai objektin, kun niitä jännitetään. Under voimien, fyysinen ruumis on epämuodostunut tai muutettu. Tätä kutsutaan rasitusta. Se ilmenee vain, kun stressi on läsnä, ja se on käsite, joka ei ole mittayksikkö. Se on synonyymi termin 'muodonmuutos', joka on mitä tapahtuu, kun niitä jännitetään. Useimmat kohteet vastata stressiä tai painetta muuttamalla muodoista mukaan, kuinka paine tai jännitys kohdistetaan niihin.

Sana 'kanta' tulee Lähi Englanti sana 'streinen', joka on johdettu Vanha ranskalainen sana 'estreindre' tai 'estrein', joka tarkoittaa 'painaa yhdessä' ja latinan sanasta 'stringere', joka tarkoittaa 'sitoa tiukasti. '
Esimerkkinä kun venyttämällä teräslanka. Stressi sovelletaan, kun venyttämällä sitä niin, että siitä tulee pidempi kuin se alun perin oli, ja pituuden muutos, että se käy läpi on paineita. Stressi voidaan myös soveltaa kautta taipuminen tai leikkaus.

Yhteenveto:

1. Stressi määritellään voima, joka voi aiheuttaa muutoksia esine tai fyysistä kehoaan kanta on muutos muodossa tai muoto esineen tai fyysinen ruumis, josta niitä jännitetään.
2. Stressi voi tapahtua ilman rasitusta, mutta kanta ei voi tapahtua ilman stressiä.
3. Stressi voidaan mitata ja on mittayksikkö vaikka kanta ei ole yhtään yksikköä ja näin ollen ei voida mitata.
4. Kanta on objekti 'vastaus stressi, kun stressi on voima, joka voi aiheuttaa rasitusta esineen.