Ero Aallonpituus ja taajuusAallonpituus vs Frequency

Ääni on värähtelyä paineen muodossa mekaaniset aallot tai ääniaallot, jotka lähetetään minkä tahansa muodossa riippumatta siitä, onko kiinteiden, nestemäisten tai kaasu-. Se on useita ominaispiirteitä ja ominaisuuksia, kuten seuraavat:

Amplitudi, joka on mitta muutos värähtelyn ääniaaltoja.
Suuntaan, joka on yhteydessä, jota kohti ääniaallot on suunnattu.
Äänen paine, joka on paikallinen paine on johdettu ilmakehän paine ääniaaltoja.
Ääni voimakkuus joka on voima ääniaaltojen pinta-alayksikköä kohti.
Äänen nopeus, joka on kulkema matka ääniaaltoja.
Aaltoluvun joka on omaisuutta aalto.
Aallonpituus, joka on etäisyys kunkin ääniaalto.
Taajuus, joka on monta kertaa ääniaalto syntyy.

Aallonpituus on mitta välinen etäisyys useita ääniaaltojen ja mitataan pituus ääniaallon metriä. Kun kuulet eri sävyjä tai kentillä äänen, noin korkea, kun taas toiset ovat alhaiset, se johtuu ero väli ääniaaltoja.

Kun ääniaallot ovat lähempänä toisiaan, ne tuottavat korkeampia ääniä äänen, kun ne tuottavat alemman nousukulman tai ääni, kun he ovat kaukana toisistaan. Aallonpituus riippuu useita ominaisuuksia, kuten; vaakunat tai huippuja, kaukalot ja laaksoja, ja nolla risteykset määrittää sen vahvuus.
Kyky tietää aallonpituus äänen mahdollistaa yksittäisen luoda välineitä, kuten kitara, pianot, urut, ja monet muut soittimet, jotka voivat resonoida tai toistaa ääntä.Taajuus, toisaalta, on mitta ajan ja kuinka usein ääniaalto tapahtuu. Koska kaikki ääniaallot kulkevat äänen nopeudella, joilla lyhyempiä aallonpituuksia saapuvat korviisi useammin kuin ne, joilla on suuremmat aallonpituudet. Tätä kutsutaan taajuus. Toimenpide, kuinka usein huippu luotu ääniaalto ilmenee tai ohittaa pisteen. Se mitataan hertseinä ja on tärinä, joka aiheutuu kosketuksesta ääniaaltoja ja huippuja tai astioita.
Taajuus voidaan joko kuulla, kuten tapauksessa äänen taajuuksia, tai kuten tapauksessa ultraääni taajuus, joka on erittäin suuri taajuus, ja infraääniaallot taajuus, joka on hyvin matala taajuus. Maanjäristykset ovat hyvin matalia taajuuksia; ultraääni aallot ovat erittäin korkeita taajuuksia.

Yhteenveto:

1. aallonpituus on etäisyys ääniaaltoja, kun taajuus on monta kertaa, jossa ääniaalto tapahtuu.
2. aallonpituus mitataan pituuden ääniaaltoja, kun taajuus mitataan uusiutumisen ääniaaltoja.
3. Aallonpituus voidaan määrittää riippuen vaakunat, kaukalot, tai nolla risteykset, joiden kautta ääni kulkee samalla taajuudella voidaan määrittää, kuinka monta kertaa äänen osuu huippu tai aallonpohjasta.
4. Aallonpituus on mitta matkan aikana taajuus on mitta ajan.