Ero Autotrophs ja HeterotrofitAutotrophs vs Heterotrofit

Kaikkien elävien olentojen maapallolla tarvitsevat ruokaa hengissä. Ruoka ei välttämättä tarkoita jotain, että eläimet toteuttaa, mutta se voi myös ilmoittaa mineraaleja ja ravinteita, että kasvit imevät samoin. Sanomalla, että kasvit ovat ainoita ruoka olisi vähättelyä, koska kasvit myös tarvitsevat ruokaa hengissä. Itse asiassa luonto on luotu siten, että kaikki on tehtävä selviytymisen kaikkien elävien olentojen. Kanssa, että se on parempi tietää, miten kasvit ja eläimet eroavat elintarvikkeiden saannin.

Kasveille, elintarvikkeet ovat muodossa tärkkelyksen ja ravinteita, jotka tulevat maaperästä ja auringonvaloa. He eivät tarvitse siirtää tai pestä ruokaa, vaan käyttää omaa luontaiset kyvyt ja ominaisuudet saamiseksi tarvittavien mineraalien ja ravinteiden tarpeen niiden omaa kasvua. Useimmat vehreällä kasvit levittää lehdet ja venyttää niiden oksat kiinni sateen ja auringonvalon. Lisäksi ne hitaasti kaivaa maaperään imeä rikas ja runsaasti ravinteita ja mineraaleja. Nämä ovat keinoja, että kasvit toteuttaa tarvittavat komponentit elintarviketuotannossa. He luovat oman ruokansa, joten niitä kutsutaan autotrophs.

Autotrophs ovat kasvit ja tietyntyyppisiä bakteereita, jotka luovat oman ruokansa ruokkia itseään ja auttaa heitä kasvamaan. Tämä tarkoittaa, että ne toteuttaa ja omaksua tärkeitä materiaaleja ruokaa muodostumista. Kasveille, ne luovat ruoka läpi fotosynteesissä. Tässä prosessissa raaka ravinteita ja mineraaleja, jotka ne ovat saaneet kerätään erikoistuneet solut. Nämä solut sitten imevät auringonvaloa ja muuntaa ne energiaa auttamaan ruoan muuntaminen. Siten ne luovat oman ruokaa omaan kulutukseen. Lopuksi autotrophs ovat yleisesti tunnettu tuottajina.

Sen lisäksi, että kaikki eläimet ja muut organismit, jotka eivät voi luoda oman ruokansa luokitellaan heterotrofeiksi, kuten us.Simply ottaen olemme kuluttajia, jotka tarvitsevat ulkoisia lähteitä ruokaa. Koska meillä ei 't kehittää omia ruokaa, me yleensä ota sitä kautta teko syömisen, missä elintarvike pilkottu ja imeytyy. Tämä menetelmä osoittaa, että olemme riippuvaisia ​​ulkopuolisista lähteistä energiantuotantoon, säilöntään elämän ja ylläpidon terveydelle. ilman ruokaa, emme voi koskaan selviytyä.

Nämä ovat perus välisiä eroja autotroph ja heterotrofiksi. Tällöin on tärkeää, että meidän pitäisi arvostaa missä ruoka tulee. Ihminen, yleensä kutsutaan kaikkiruokaisia, katsotaan yläreunassa elintarvikeketjun ja siksi voi syödä sekä syötävien kasvien ja eläinten.Voit lukea pidemmälle, jos haluat tietää enemmän, sillä vain perustiedot esitetään tässä.

Yhteenveto:

1. Ruoka on tärkeä lähde ravintoaineita, mineraaleja, ja tarpeen orgaanisia yhdisteitä.

2. Yleensä kutsutaan tuottajille, autotrophs ovat organismeja, jotka tuottavat oman ruokansa luonnollisten prosessien avulla.